Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Veebipoe “Lillede saatmine”  (edaspidi “Veebipood”) isikuandmete vastutav töötleja on Mimulus OÜ (registrikood 12651518), Instituudi tee 132, Veskimöldre keskus, Tallinn. tel: 504 3529 ja e-post: info@lilledesaatmine.eu. Veebipoe aadress on: https://lilledesaatmine.eu.

OÜ Mimulus on isikuandmete vastutav töötleja. OÜ Mimulus edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Mimulus OÜ juhendub oma privaatsuspoliitikas Andmekaitse Inspektsiooni juhendist “Isikuandmete töötleja üldjuhend” ja Eestis kehtivatest õigusaktidest.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Veebipood kogub isikuandmeid  tellimiste koostamisel tellimiste täitmiseks. Kliendi isikuandmetena käsitleme lillede saatja kontaktandmeid, täpsemalt kliendi nimi,  telefoninumber, meiliaadress ning saaja nimi, aadress, telefoni number ja meiliaadress.

Isikuandmete kasutamine

Klientide andmeid kasutatakse selleks, et tagada tellitud lillede kohaletoimetamine ning täita kliendi ees võetud kohustused e-poest ostu sooritamisel. Veebipood kasutab isikuandmeid ainult kliendi tellimuse täitmise eesmärgil. Kliendi kontot, klientide andmekogu, turunduslikku profileerimist ja teisi eesmärke isikuandmete kasutamiseks ei ole. Pärast kliendi tellimuse täitmist isikuandmete töötlemist ei toimu.

Kliendi poolt sisestatud andmed (tellimuse ja tarne andmed) on raamatupidamiseks vajalikud andmed ning neid säilitatakse raamatupidamisseadusest tulenevalt seitse aastat. Pärast selle ajavahemiku möödumist andmed kustutatakse.

 

Isikuandmete edastamine

Veebipood edastab isikuandmeid  ainul isikutele, kellel on seaduslik õigus isikuandmete saamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale Maksekeskus AS-le.

Isikuandmete kaitse

Mimulus OÜ rakendab erinevaid meetmeid (füüsilisi, tehnilisi, organisatoorseid) isikuandmete kaitsmiseks ebaseadusliku või omavolilise muutmise, avaldamise, omandamise või neile lubamatu juurdepääsu eest. Juurdepääs andmete töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Turvalisus

Veebipoest sooritatud tellimuste käigus kogutud isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal maksekeskuse ning pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Mimulus OÜ jätab endale õiguse privaatsuspoliitika tingimusi muuta, teavitades sellest oma kliente veebilehel.

Privaatsuspoliitika tekkivate küsimustega palume pöörduda e-posti aadressil info@lilledesaatmine.eu või telefon 504 3529.

Vaata ka veebipoe müügitingimusi.